Letní tábor v Moravském Karlově

29.6. – 5.7. proběhl v Moravském Karlově letní tábor pro žáky a dorostence. Jako každý rok bylo na programu několik mapových tréninků, cyklovýlety, výtvarné tvoření, různé hry a celotáborová soutěž.

Více se o táboru rozepsala Mája.

Letošní tábor byl na téma Indiáni. Vedoucí si pro nás připravili zábavný a nabitý program. 5 týmů – ApačovéKomančovéSiuxovéMohykáni a Čejeni před sebou měli nelehký úkol. Museli nasbírat co nejvíce bizonů, a hlavně je všechny nakrmit. Soutěžili mezi sebou v různých hrách a vzájemně se vyzývali na souboje v těžkých disciplínách (nejoblíbenější byl Corn Hole). Kromě táborové hry jsme jezdili na kole, jak na tréninky, tak na velký cyklo výlet, který jsme podnikli v neděli, vyráběli jsme, a hlavně trénovali orienťák.

Každý den probíhal následovně – budíček, na někom se vedoucí pobavili a do repráku mu pustili zajímavou hudbu, rozcvička, snídaně, vyrábění + svačinka, oběd, trénink, nějaké hry, večeře a celý den jsme zakončili indiánským sněmem. Jako každý rok byl ve čtvrtek táborák, kde se zpívalo díky Ondrysově hře na kytaru. Celý tábor rychle utekl a všichni jsme si ho moc užili. Děkujeme vedoucím za skvělý program a paním kuchařkám za skvělé jídlo.

Fotogalerie Báry | Fotky a videa Zdenála

:: Mája