Valná hromada a zakončení sezóny

V sobotu 26. listopadu proběhla v Hraběšicích v hospůdce Pod Kamencem valná hromada klubu.

Byl zvolen nový výkonný výbor ve složení Dominik Gedeon, Zdeněk Janů ml., Jakub Jílek, Ondřej Jílek, Zdeněk Rajnošek, Daniel Tomanek a Petr Turczer. Dále byly mimo jiné schváleny oddílové akce na příští rok, bylo uděleno čestné členství Komišovi, poděkování za dlouholeté trénování dětí a mládeže a práci ve výboru Lenonovi a Velkému Pavlovi. Byli přijati noví členové, vyhlášeny nejlepší výkony roku a probráno mnoho dalších důležitých věcí.

Po valné hromadě volně následovalo zakončení sezóny, které bylo letos na téma piráti a oslava 10. vítězství našich žáků v žebříčku žákovských družstev Hanácké oblasti. Také ještě stihl zasednout nový výbor a zvolil do čela oddílu nového předsedu. Tím se stal Daniel Tomanek a po 14ti letech tak vystřídal Petra Turczera, který zůstává místopředsedou.

Zakončení sezóny

Na programu byl nejprve svižný štafetový závod na lehce upravené mapě, kterého se zúčastnilo 19 tříčlenných štafet.

Vítězné štafety:

🥇 Domino, Pavel J., Ančák
🥈 Soptík, Víťa, Habice
🥉 Domča, Bára, Milda  

Poté následovalo převlečení do pirátských kostýmů, guláš a vyhlášení nejlepších ve všech věkových kategoriích. Putovní „obraz slávy“ letos získala Nelly Jordánová, „obraz zkázy“ se přesunul také k Jordánům a celý rok bude zdobit pokojíček Lexovi 😊

Na závěr bouchly rychlý špunty, byl rozkrájen dort, a nastoupila celá generace žáků, kteří se letos podílela na výhře poháru žactva. 🏆

Dále následovalo promítání fotek a videí, už tradičně ve formě slideshow. Pak už se rozjel foto koutek, děti vyrazily na bojovku s hledáním pokladu, z parketu se vyhodily židle a rozjela se volná zábava až do ranních hodin.   

Fotky na Flickru od Jany H