9.-13. 3. – Lipica Open 2017


Druhé soustředění bylo tradičně ve Slovinsku.
První den jsme si zatrénovali i v Itálii, tam jsme také navštívili Grote Gigante. Stihli jsme jako každý rok Nanos s návratem „severní cestou“, zmrzlinu v Izole a také jako skoro každý rok jsme se koupali v moři (letos 5 lidí), pršut, teran, u Čuka, teran.
První etapa Lipice open – krátká trať, byla na sever od Divašky jamy, další klasika a krátka pak na mapě Veliki dol. Slovinsko opět nezklamalo, letos bylo nejenže jasno, ale i teplo. Kvalitní mapy, dobrá organizace, prostě spokojenost.
Po výsledkové stránce dorostenci byli vyrovnanými soupeři našim nejlepším z TSM A, zajímavé byly souboje našich v kat.H40, kteří měli stejné tratě právě se staršími dorostenci. Dařilo se Fandovi při premiéře v mladších dorostencích, starší žáci Štěpa ( 3. a 4.) a Adam (6.,7.,10.) byli úspěšní, ale přeci jenom časový odstup od nejlepšího je „varující“. Hanici vytčený cíl nevyšel, Tucimu ano :). V elitě Rajmo ukázal, že vždy ví, kam se chce dostat a nějaké závrty a záludnosti ho neomezují.
Výsledky.
Po Slovinsku jsme založili oddílový účet na novém úložišti fotek flickr.com a právě ze Slovinska tam přibila čtyři alba.