Mistrovství ČR ve sprintu a krátké trati

Vrchol jarní sezóny měl náš dorost na třídenních závodech, které pořádaly Pardubice. Stafáž jim přitom dělal Lenon, Markéta a Tuci.
Sprint. Naše sprintérské naděje byly pohřbeny již před samotným startem … . A tak na sprintu v Kutné Hoře v nemistrovské kategorii D18C byla hodně rychlá Anetka (5. místo) a Pavča (7.místo).
Nejenom sportem, ale i kulturou jsme se zabývali a v sobotu jsme navštívili ještě jednou Kutnou Horu a shlédli jsme Královské stříbření a též jsme stačili navštívit Kostnici v Sedlci.
Na Lenonových stránkách si můžete prohlédnout jednotlivá alba ke Sprintu, Královskému stříbření a ke Krátké trati.

V sobotu bylo semifinále na krátké trati. Haničce A finále uniklo o 20 vteřin. Po výtečném začátku, kdy se pohybovala na druhé příčce přišly drobné chybky a byla z toho první nepostupová příčka. Pavča se ve svém rozběhu celý závod pohybovala na rozhraní postupu a nakonec skončila na 8. místě. Anetka ztratila v nejasných porostových zákresech mapovou jistotu a rychlost (11. místo). Nakonec všechny, včetně Zdendy v juniorské kategorii, čekalo v neděli finále B.
Určitě nezklamali, ale také se nevyvarovali menších chybek. Hanča skončila ve finále B na 6. místě (24.), Ančík 10.místo (28.) a Pavča 13. místo (31.). Zdenda zaběhl sedmý čas (celkově na MČR 25.). Stránky závodu a výsledky najdete tady. .